Αγρογλυφικά : Σάλος με την καινούργια εμφάνιση στην Βρετανία

Νέα περίεργα αγρογλυφικά και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους προβληματίζουν τους ανθρώπους στη Βρετανία    
Τα περίεργα σχέδια παρατηρήθηκαν στην Βρετανική επαρχία στο Monument Hill, ενώ 5 μέρες αργότερα ένα νέο σχέδιο βρέθηκε στο Hackpen Hill.
Τα τέλεια γεωμετρικά σχέδια προβληματίζουν και οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου.
Το φαινόμενο αυτό προβληματίζει πολύ τους ερευνητές. Μετά από αρκετές έρευνες και μετρήσεις που έγιναν στις περιοχές όπου εντοπίστηκαν, το ενδεχόμενο της φάρσας έχει αποκλειστεί τελείως αφού σε δοκιμές που έχουν γίνει με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος είναι αδύνατο σε μία νύκτα να δημιουργήσουν τα σχήματα αυτά και με τόση ακρίβεια και τελειότητα.

Είναι πραγματικά παράξενο και ανεξήγητο φαινόμενο τα Αγρογλυφικά που εμφανίζονται κατά καιρούς σε χωράφια κυρίως σιτηρών, στην Μ. Βρετανία αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Πως δημιουργούνται αυτοί οι παράξενοι σχηματισμοί κανείς μέχρι σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσει μια λογική εξήγηση.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως δημιουργούνται από εξωγήινους, άλλοι πως τα φτιάχνουν νεαροί για πλάκα και άλλοι πως τα φτιάχνουν οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών όπου εμφανίζονται, για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την νέα τάξη πραγμάτων.
Η πιο παλιά αναφορά χρονολογείται το 1647 στην Αγγλία. Πρόκειται για κύκλους στα σπαρτά με δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη φόρα. Το σιτάρι είναι κυριολεκτικά πιεσμένο και ομοιόμορφα λυγισμένο κατά ενενήντα μοίρες παράλληλα στο έδαφος, σχηματίζοντας έτσι έναν τέλειο κύκλο, ενώ τα γύρω φυτά παραμένουν άθικτα.
 Τα συγκεκριμένα σχήματα εμφανίζονται ξαφνικά μέσα σε μία νύκτα και κάποιες μαρτυρίες λένε ότι μικρές φωτεινές σφαίρες πετούν πάνω από το κομμάτι του χωραφιού στο οποίο αμέσως μετά εμφανίζεται το σχήμα.
Στα μέσα του 1970 υπήρξε έξαρση του φαινομένου αυτού, ενώ στα μέσα του `90 τα αγρογλυφικά που εμφανίστηκαν έπαψαν να είναι απλοί κύκλοι αλλά πολύπλοκα σχέδια με ενωμένες γραμμές, ομόκεντρους κύκλους σπείρες κ.α.

Έχει παρατηρηθεί ότι το κομμάτι αυτό όταν επανασπείρεται για την επόμενη σοδειά τα φυτά στην περιοχή αυτή μεγαλώνουν με ταχύτατο ρυθμό από ότι τα γύρω τους μάλλον λόγω του ισχυρού μαγνητικού πεδίου που υπάρχει.
Πολλοί πιστεύουν ότι τα αγρογλυφικά είναι μηνύματα από εξωγήινους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας χρησιμοποιώντας αρχαία Σουμερικά σύμβολα ή συμβολικές αναπαραστάσεις του εξωγήινου DNA. Κανείς όμως από τους ερευνητές δεν μπορεί να δώσει απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα που δημιουργούνται και έτσι το φαινόμενο αυτό παραμένει στα αναπάντητα και ανεξήγητα του κόσμου!



 

0 Responses to “Αγρογλυφικά : Σάλος με την καινούργια εμφάνιση στην Βρετανία”

Δημοσίευση σχολίου

All Rights Reserved X-ypnakos |