"Ελληνική γραφή σε εξωγήινο σκάφος"

Έτος 1947.
Μετά τον Β ́ Παγκόσμιο πόλεμο ο κόσμος ήθελε να κοιμηθεί ήσυχος. Υπήρχαν και φήμες ότι οι Ναζί κάτεχαν εξωγήινη τεχνολογία. Αλλά τα προβλήματα συνέχιζαν να ενοχλούν τον κόσμο. Άγνωστα αντικείμενα λαμβάνονταν από τα ραντάρ ολόκληρου του κόσμου.
 Ο κόσμος μιλούσε για μια καινούρια επίθεση των Ναζί. Τότε άρχισε να διαδίδετε η φήμη ότι τα άγνωστα αντικείμενα ήταν UFO.Ο κόσμος στην αρχή δεν το πίστευε αλλά στο τέλος όλο και ποιο πολλοί φοβόντουσαν. Τότε συνέβη το αποκορύφωμα. ΑΤΙΑ έκοβαν βόλτες στα ραντάρ των αμερικάνων και τέλος το σήμα μεγάλωνε ώσπου η οθόνη έδειξε την ένδειξη «έκρηξη».

Το αντικείμενο έπεσε 56χλμ βορειοδυτικά του Ροσγουελ. Πολλοί κάτοικοι μιλούσαν για ένα γαλάζιο αντικείμενο με κόκκινες ανταύγες να πέφτει στην γη με μεγάλη ταχύτητα. Οι αμερικάνοι εγκαταστάθηκαν στο σημείο που έπεσε το ΑΤΙΑ και έδωσαν ακόμη και την άδεια να πυροβολούν εκείνον που θα ήταν εκεί χωρίς ειδική άδεια. Στο μέρος όπου έπεσε το UFO, χιλιάδες θραύσματα είχαν διασκορπιστεί την περιοχή και πολλά από αυτά είχαν πάνω τους ιερογλυφικά.

 Τα θραύσματα αυτά είχαν παράξενες ιδιότητες. Ένας πυροσβέστης πήρε ένα κομμάτι και ήταν σαν να μην κρατούσε τίποτα και μόλις το άφησε εκείνο χύθηκε στο έδαφος σαν νερό. Ένας άλλος πήγε να το κόψει στα δύο αλλά δεν μπόρεσε να του κάνει απολύτως τίποτα. O δίσκος ήταν σε σχήμα Δ με στρογγυλεμένα άκρα. Στα πλευρά του είχε μια τρυπά όπου εκεί κείτονταν ένα πτώμα. Το πλήρωμα αποτελούταν από 4 άτομα με τα τρία νεκρά και έναν επιζόντα. Τα πλάσματα μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο για μελέτη. Μια νοσοκόμα που είχε δει τα πτώματα, μαζί με αλλά μέλη μπήκαν σε λίστα νεκρών.

 Παρόλο τις απειλές που δέχτηκε να μην μιλήσει έδωσε μια συνέντευξη το 1995 λέγοντας ότι 4 πλάσματα είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τα 3 ιδιαίτερα κακοποιημένα και ένα που ήταν φανερό από το σώμα του ότι πέθανε αρκετά μετά. Στο νοσοκομείο υπήρχε έντονη δυσοσμία και τα κλιματιστικά σταμάτησαν να δουλεύουν με το φόβο μήπως μολυνθεί το νοσοκομείο. Τα πτώματα είχαν μια παιδική όψη και ήταν σε ύψος όσο ένα παιδί. Τα γενετικά όργανα ήταν μορφολογικά θηλυκά και αντί για αυτιά είχαν δύο τρύπες βαθουλωμένες προς τα μέσα. Είχαν σχιστά και μεγάλα μάτια που δεν είχαν κόρη αλλά μια μαύρη μεμβράνη. Το σώμα τους ήταν εντελώς λείο χωρίς καθόλου τρίχες και το κεφάλι τους ήταν πιο μεγάλο σε σχέση με το σώμα τους. Επίσης είχε γίνει σάλος και με την κάμερα που τράβηξε τους εξωγήινους. Μαζί με τους χειρούργους ήταν και ο πρόεδρος Τρούμαν. Στην αρχή του φιλμ έδειχνε πως μετέφεραν το διαστημόπλοιο και στην συνέχεια την νεκροψία του εξωγήινου δείχνοντας να του ανοίγουν εντόσθια και βάζοντας σε ειδικές γυάλες την καρδιά και του πνεύμονες. Από το τραυματισμένο πόδι έτρεχε ένα πορφυρό υγρό σαν αίμα και το κεφάλι ανοίχτηκε με πριόνι βγάζοντας έξω την εγκεφαλική ουσία .Τώρα τα σώματα φυλάσσονται σε άγνωστο χώρο και το παράξενο είναι ότι τα μέλη που χειρούργησαν τον εξωγήινο μπήκαν σε λίστα νεκρών την ίδια μέρα με την εμφάνιση των UFO!!!! Η Αμερική έχασε την αθωότητα της. Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η Αμερική συνεργάζεται με εξωγήινους. Έτσι και αλλιώς τα κράματα μετάλλων, οι επεξεργαστές, οι οπτικές ίνες είναι μεγάλη τεχνολογικά πρόοδος από το 1947 μέχρι σήμερα. Σαν κάποιος να μας έκρινε ικανούς και να μας βοήθησε στην τεχνολογική μας ανάπτυξη.
 Πολλές θεωρίες και απόψεις έχουν διατυπωθεί βέβαια, το σίγουρο είναι όμως ότι άνθρωπος πάντα θα ψάχνει και για άλλους κόσμους στο απέραντο σύμπαν. 
Το παράδοξο είναι (όπως θα δείτε και στο βίντεο) , πως τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου αναφέρουν την λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στα Ελληνικά.
 Το βίντεο  θεωρείτε από πολλούς γνήσιο. Πριν δείτε το βίντεο θέλουμε να προσέξτε το γράμμα
 Ε πως είναι γραμμένο στην λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Περισότερα
ΕΟΕ ΕΛΛΑΣ

0 Responses to “"Ελληνική γραφή σε εξωγήινο σκάφος"”

Δημοσίευση σχολίου

All Rights Reserved X-ypnakos |